• side_banner

Ny ekstra flat skulder for aluminiumsflasker

Ny ekstra flat skulder for aluminiumsflasker

I fortiden, våraluminiumsflaskehovedsakelig i runde skuldre her.

 

 

Med aluminium som fortsetter å vokse i popularitet som et valg for emballasje på tvers av en rekke sektorer, inkludert personlig pleie, kosmetikk, drinker og husholdning, er vi glade for å kunngjøre en ny profil av flaske her.

I tråd med en strategi om kontinuerlig innovasjon og en lidenskap for å tilby nye diversifiserte muligheter innenfor vårt omfattende utvalg av aluminiumsflasker, er vi glade for å presentere vår nye EXTRA FLAT skulder.Denne vinkelen er betydelig mer uttalt enn den nåværende flate skulderen.

 

Denne nye, moderne og toppmoderne skulderen ligner i design på andre serier vi allerede leverer i glass og plast.Ikke bare gir den en flott estetisk passform med mange typer lukking, den tillater også enklere integrering av en aluminiumsflaske i et bredere utvalg av andre produkter med lignende profil.

Disse nyeskrueflasker i aluminiumvil være tilgjengelig i størrelsene 15ml – 1000ml med 24/410 eller 28/410 skrugjenger og i diametre: 25mm,30mm, 35mm og 40mm.45mm,50mm,53mm,59mm,66mm,73mm,80mm og etc.

I tillegg til at aluminium er uendelig resirkulerbart, kan disse pakkene også tilbys i resirkulert materiale.Brevet krever ingen kompromisser når det gjelder dekor heller, silketrykkteknologi kan males med fullfarging for å forbedre merkeidentiteten.

For ytterligere detaljer, prøver og tilbud, ta gjerne kontakt.

To find out more about these items and other packaging offered by EVERFLARE ALUMINIUM PACKAGING, please  e-mail sale03@everflare.com.


Innleggstid: 15. november 2022